Starta skivorna och låt varje snurr ge önskad mängd. Larry gillar att spela poker med sina vänner och du kan vinna upp till 150 mynt bara för att hjälpa honom hitta sina spelkort. Men hjälp honom att hålla ordning på bukten så vinner du upp till 300 mynt för båtvarv och fyrtorn, och upp till 400 mynt för fartyg och bojar.

Fem scatter-symboler betalar 200x din insats medan 4 symboler betalar 25x din insats.

Skärmen kommer att visa hummersymboler i bur som visas på skärmen – bonanza slot

Lobstermania Slots bonanza slot fullständig recension

Faktum är att det finns minst tre över denna 5-hjuls, 20-vinstlinjer online fruktmaskin som vi vet att spelarna bara kommer att älska.

Den nedre högra cellen visar sannolikheten för att aktivera bonusen på alla aktiva vinstlinjen är 0,06 %, eller 1 på 1 730.

Lobstermania Slots bonanza slot fullständig recension

Varje spelare som försöker ladda ner Lobstermania har sin egen strategi, som de tror kommer att ge dem vinster.

Beroende på de maximala insatser en spelare har samlat på sig kan han eller hon vinna det totala jackpottpriset på 50 000 krediter.

Betalningar bonanza slot görs för förlusten av tecken på den aktiva raden.

Lobstermania Slots bonanza slot fullständig recension

Med detta enorma pris tar de som bara vill spela Lobstermania för skojs skull det på allvar och försöker stanna kvar i spelet så mycket de kan. Lobstermania slot är en enormt populär titel från IGTs mjukvaruleverantör eftersom den har utmärkt grafik, ett roligt tema, spännande spelmekanik och extra omgångar. Spelet är uppslukande med bonusrundor att välja mellan. Progressiva jackpottar är potentiellt enorma – 50 000 gånger ditt insatsvärde, till exempel med den gyllene hummern. Efter att ha testat denna spelautomat har vi sammanställt den här guiden för att tillhandahålla en gratisversion för att testa den.

En annan sak jag inte förstår är att den här sloten innehåller 40 vinstlinjer istället för 60. Så jag undrar vad som händer med de andra 20 mynten varje insats kostar dig. Om du fortsätter att spela riskerar du att få strömmen mot dig och ge tillbaka alla pengarna.

Lobstermania Slots bonanza slot fullständig recension

Australien – Kängurubonusen avslöjas, och du får välja från ett fält med kängurur i ett fält. Ett annat sätt att förhindra att du får den här sidan i framtiden är att använda Privacy Pass. Du kan behöva ladda ner version 2.0 nu från Chrome Web Store.

Älskade Larry älskar bara att dela ut (eller ta ut) massor av bonusar också, och han kommer gärna att gå vild för att ersätta många andra symboler för att skapa många fler vinnande vinstlinjer. Om det händer när det finns en multiplikator på hjul 3 kan du också vinna mellan 3x och 5x det ursprungliga prisvärdet.Se också upp för Jackpot Scatter-symbolerna som också kan fungera som Wilds, men när de dyker upp på 3 till 5 på varandra följande hjul kommer de också att ge en jackpott. 3 symboler ger en ljusfälla på 2 500 mynt, 4 symboler ger en fullfälla på 10 000 mynt och 5 symboler ger Moderloden på 50 000 mynt. Skärmen på spelautomaten sticker ut jämfört med spelautomater av liknande karaktär.

Slotmaskiner kommer att lära dig hur du spelar för pengar med detta casino med minsta insättning på 1$. Emellertid är utmärkelsen i gratisslots Lobstermania inte mindre imponerande — det maximala förhållandet är 8000 poäng på bara en rad! Men som det ofta händer med så imponerande summor, kan en spelare något underskatta sannolikheten att vinna.

Lobstermania Slots bonanza slot fullständig recension

Om man jämför detta lyckliga larry-slot med de senaste utgåvorna som break-out-filmklipp och de interaktiva bonusrundorna, känns det verkligen retro. Jag kan faktiskt föredra att jämföra lobster mania slots med tidiga videoslots när det var ovanligt att ha brutit ut bonusar med animationer. Lobster Mania syftar på en slot med fem hjul som innehåller tre rader och 25 vinstlinjer.

Observera dock att det finns några tomma potter som automatiskt avslutar denna bonusrunda när de väljs av spelaren. Det är också i den här funktionen som spelaren kan vinna jackpotten om Lucky Larry-bonusikonen dyker upp. För varje hummer som spelaren lyckas hjälpa till att fly, får han en bonus; dessa bonusar läggs till spelarens saldo i slutet av funktionen. När spelaren ser tre av dessa, aktiverar han funktionen.Målet i denna bonusrunda är att hjälpa de fångade hummerna att fly.